Antena 3 CNN Life FOTO Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochia de Revelion

FOTO Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochia de Revelion

FOTO Cele mai bune exercitii pentru a arata trasnet in rochia de Revelion
de O.P.    |    27 Noi 2014   •   13:15

Este mai putin de o saptamana pana la noaptea de Revelion si orice femeie vrea sa arate perfect in tinuta aleasa. Pentru a atinge acest tel, poate efectua aceste patru exercitii simple pentru a-si recapata tonusul si a arata trasnet la petrecere.


Desi a trecut sezonul de vara al bikinilor, si rochiile de petrecere pot dezvalui anumite parti ale trupului cu care unele femei nu se mandresc. Fie care este vorba de o tinuta care-ti descopera bratele, fie ca este o rochie cu spatele gol, fie ca este o tinuta care-ti arata picioarele, toate aceste zone ale corpului trebuie sa fie tonifiate pentru ca tu sa arati perfect in outfit-ul ales. Desi mai e putin pana la Revelion, inca ai timp sa-ti intri in forma prin aceste exercitii simple, destinate special acelor zona ale corpului descoperite de tinuta aleasa.


1. Pentru o rochie fara maneci


Nu-ti place cum arata bratele tale in rochia aleasa pentru Revelion? Poti incerca acest exercitiu pentru tonifierea lor. Stand in picioare, cu labele picioarelor in aceeasi linie cu umerii, ia doua greutati in maini si porneste miscarea de la umeri in sus si inapoi, alternand bratele. Concomitent cu miscarea bratelor, roteste-ti trunchiul corpului catre dreapta, rotindu-ti in acelasi timp si piciorul stang. Alterneaza miscarile pe fiecare brat si fiecare picior. Chiar daca nu ai greutati speciale destinate exercitiilor fizice, poti folosit doua sticle de 500 de mililitri umplute cu apa sau, daca ai de unde, cu nisip sau cu sare, pentru a fi mai grele. Fa trei serii de cate 10-12 repetitii de trei ori pe saptamana.

Vezi FOTO si citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close