Antena 3 CNN Life O femeie a dat lovitura la loterie după ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă

O femeie a dat lovitura la loterie după ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă

Părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă, o femeie a fost răzbunată de soartă şi a câştigat la loterie! Se confirmă astfel, din nou, zicala că cine are noroc la cărţi nu are şi în dragoste.

O femeie a dat lovitura la loterie după ce a fost părăsită de soț pentru cea mai bună prietenă
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Dima    |    23 Ian 2023   •   12:35

O femeie care a fost părăsită de soțul ei pentru cea mai bună prietenă, a fost răzbunată de soartă când a câștigat un jackpot dublu la loterie în Columbia.

Femeia din Barranquilla, de profesie croitoreasă, a câștigat 300.000 de euro din două bilete de loterie care i-au rezolvat problemele financiare.

Surprizele nu s-au oprit aici insă, femeia a primit un apel chiar de la fostul ei partener pentru a o felicita, dar aceasta l-a ignorat.

Femeia a fost aproape de a-și pierde casa când a decis să cumpere bilete de loterie de la firma Supergiros – de unde obții jackpot -ul câștigând două extrageri – ceea ce este considerat aproape imposibil.

Iar fiica ei nu se putea înscrie în ultimul trimestru la universitate din cauza lipsei de bani.

Citeşte şi: Un bărbat a câştigat de două ori la loto, după ce a uitat că a luat bilet şi a pus, din nou, aceleaşi numere

Ca o ironie a sorţii, femeia îşi cumpărat biletul norocos pe 17 ianuarie, chiar în ziua în care se împlinea un an de când soțul o părăsise pentru cea mai bună prietenă. O dată cu plecarea acestuia, problemele financiare se agravaseră, iar femeia era îngrijorată că nu putea plăti nici taxele şcolare ale fiicei sale, potrivit Mirror.co.uk.

Croitoreasa a rămas şocată când a aflat că a câștigat suma uriașă de bani, unul dintre cele mai mari jackpot-uri revendicate vreodată în țara din America de Sud.

În Columbia, ţara câştigătoarei, salariul minim este de aproximativ 220 euro, iar cel mediu 383 euro.

×
Subiecte în articol: loterie
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close