Gustul copilăriei într-un borcan. Bine aţi venit în Fabrica de Dulceţuri. Afacerea de succes care îndulceşte viaţa oamenilor

de O.P.    |    19 Sep 2014   •   10:35
Gustul copilăriei într-un borcan. Bine aţi venit în Fabrica de Dulceţuri. Afacerea de succes care îndulceşte viaţa oamenilor Foto: elacraciun.ro
Mi-au plăcut întotdeauna poveştile de viaţă, oamenii cu care stai de vorbă şi descoperi că timpul se opreşte, iar tu afli lucruri fascinante. Şi mai mult mi-au plăcut şi m-au inspirat oamenii de la care am avut de învăţat şi care au ştiut cum să facă doar ceea ce le place, să fie profesionişti în munca lor, să facă totul cu pasiune şi apoi, când simt că au ajuns la capăt de poveste, să o ia de la început cu mult curaj şi plăcere. Sună prea frumos şi vă gândiţi că nu prea sunt de găsit aceşti oameni?

Ei bine, eu am un exemplu de om frumos. Se numeşte Irina Ionescu Homoricean, fost producător de televiziune şi actual producător de dulceaţă.

Irina a fost om de televiziune, a făcut multe lucruri frumoase, iar pe vremea când am intrat eu în acestă lume şi am cunoscut-o, mă uitam la ea cu multă admirație. A avut răbdare cu mine la nenumăratele probe pe care trebuia să le dau înainte de a intra pe post. Mă inspira, îm dădea încredere, mă învăţa.

Timpul a trecut şi ea a lăsat lumea nebună din spatele televizorului şi a ajuns în bucătărie. Nu ne mai „găteşte” cele mai proaspete informaţii, ci găteşte dulceaţă, cea mai bună dulceaţă cu gust de poveste.

O poveste pe care o puteţi citi integral pe blogul Elei Crăciun.

Parteneri
x close