Jupiter retrograd in Leu: cum ni se schimba starea de spirit incepand din 8 decembrie

de O.P.    |    08 Dec 2014   •   13:10
Jupiter retrograd in Leu: cum ni se schimba starea de spirit incepand din 8 decembrie
Intoarce-ti privire spre interior pentru a gasi raspunsurile la intrebarile care te framanta! Asta ne insufla Jupiter retrograd in Leu incepand de luni, 8 decembrie.

In perioada 8 decembrie 2014 - 8 aprilie 2015, Jupiter este retrograd in Leu. Planeta expansiunii, a cresterii si a oportunitatii devine planeta introversiunii si a spiritualitatii, iar aceasta miscare o sa influenteze nativii tuturor zodiilor. Iata cum!

Cat timp Jupiter este retrograd, o sa ne petrecem tot mai mult timp uitandu-se in sinele nostru, o sa mizam tot mai mult pe propria intelepciune in actiunile zilnice si in planurile de viitor pe care le avem. Ne vom baza pe propria intuitie, pe acest instinct inca neeploatat la maximum atunci in incercarile noastre de a ne dezvolta mai ales pe plan spiritual si personal, pentru a ne schimba viata in bine si a deveni oamenii care ne dorim in realitate sa fim. Desi toti tindem catre acest ideal, abia acum vom depune eforturi cu adevarat in a-l atinge.

Insa nu o vom face cu actiuni nesabuite manate de nerabdare si de lipsa de analiza, ci o vom lua pas cu pas usurel. La acest timp ce comportament si mai cu seama la o astfel de stare ne indeamna Jupiter retrograd in Leu in luni ce urmeaza, pana in data de 8 aprilie 2015.

Citeste continuarea pe Lyla.rox close