Antena 3 CNN Life L-a scos din sărăcie și i-a promis că nu-i va lipsi nimic! Ce s-a ales astăzi de fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali

L-a scos din sărăcie și i-a promis că nu-i va lipsi nimic! Ce s-a ales astăzi de fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali

L-a scos din sărăcie și i-a promis că nu-i va lipsi nimic! Ce s-a ales astăzi de fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali
08 Aug 2017   •   10:38

A trăit într-un bordei de pământ și a supraviețuit din mila comunității, dar întâlnirea cu Gigi Becali i-a dat speranța pentru o viață mai bună. Este povestea lui Marian Ursea, băiatul care la numai 10 ani a fost ajutat de Gigi Becali să se mute într-o casă nouă.

Gigi Becali a fost atât de impresionat de drama lui Marian Ursea, încât a hotărât să-l numească pe băiat drept fiul lui adoptiv. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, îi promitea Becali băiatului, imediat după ce i-a cumpărat o casă nouă cu 17.000 de euro cash, potrivit Adevărul.

Rămas în grija bunicii după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama la abandonat, Marian Ursea a fost ajutat de afacerist în august 2012 să se mute împreună cu bunica într-o casă nouă.

După ce a aflat că Marian este foarte credincios și foarte mult timp pe lângă biserică, Becali i-a cumpărat calculator, haine și mâncare și i-a angajat micuțului o bonă să-l îngrijească.

Sprijinul lui Becali, dar și al preotului din sat a făcut minuni cu orfanul din Breaza, iar el a găsit cuvintele să-i mulțumească latifundiarului. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, spunea Marian Ursea.

De doi ani a rămas singur pe lume, după ce bunica de 86 de ani a murit.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close