Antena 3 CNN Life La şase luni după ce i s-a pus un diagnostic greşit, această fetiță de 5 ani a murit în brațele părinților săi

La şase luni după ce i s-a pus un diagnostic greşit, această fetiță de 5 ani a murit în brațele părinților săi

La şase luni după ce i s-a pus un diagnostic greşit, această fetiță de 5 ani a murit în brațele părinților săi
01 Dec 2016   •   20:49

Numele acestei fetițe era Kycie Jai Terry. La un moment dat, ea a început să se plângă părinților săi de dureri de cap. Pe lângă aceste simptome, micuța începuse să obosească în timpul zilei și avea dureri intense în abdomen și gât.

Presupunând că este vorba de o răceală sau gripă, Jamie, mama lui Kycie, a hotărât să o ducă la medic. Ele s-au întors acasă cu diagnosticul de faringită și o rețetă de antibiotice.

Însă, după cum s-a constat peste câteva zile, administrarea acestor medicamente nu a avut niciun efect. Kycie a fost urgent transferată la spitalul pediatric din Salt Lake City. Dar când se îndreptau spre spital, fetița a avut o criză determinată de cetoacidoza diabetică.

Analizele au arătat o glicemie de 1148 mg/dl — de 10 ori mai mare decât nivelul glicemic al unui om sănătos. Jamie și Josh, părinții lui Kycie, au înțeles îndată că diagnosticul anterior de faringită era absolut greșit. În tot acest timp ei nu au avut nici cea mai mică idee că pancreasul lui Kycie nu mai funcționa (astfel apare diabetul zaharat tip 1).

Continuarea, pe punct.tv.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close