Antena 3 CNN Life Legătura incredibilă dintre murăturile românești și cancer. Îți vei schimba total părerea despre consumul lor

Legătura incredibilă dintre murăturile românești și cancer. Îți vei schimba total părerea despre consumul lor

Legătura incredibilă dintre murăturile românești și cancer. Îți vei schimba total părerea despre consumul lor
18 Sep 2018   •   17:22

Muraturile romanesti se pare ca ar avea o serie de prorpietati care le fac sa fie un bun aliat impotriva cancerelor. Aceste preparate, in special facute in saramura, fara otet, par sa actioneze benefic asupra organismului uman, pe mai multe nivele, fiinc indicate in prevenirea unor cancere. Asadar, consumate in cantitati moderate, nu peste masura, muraturile imbunatatesc foarte mult digestia.

Medicii consiliaza ca muraturile ar trebui consumate dupa o masa bigata in carne si grasimi, pentru ca substantele nocive sa fie eliminate din corp in cantitate mi mare si sa nu fie resorbite.

Mai mult decat atat, castravetii murati sunt foarte bogati in fibre care ajuta procesul digestiv si lupta impotriva cancerului. Tot castravetii murati contin foarte multi antioxidanti si lupta activ impotriva radicalilor liberi. Acesti radicali liberi sunt implicati in procesul de imbatranire al organismului si in sporirea sensibilitatii acestuia.

Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Andrew Tate, primul videoclip pe Twitter după 3 luni de arest
x close