Antena 3 CNN Life O fetiță a murit după ce a mâncat un aliment îndrăgit de toți românii

O fetiță a murit după ce a mâncat un aliment îndrăgit de toți românii

O fetiță a murit după ce a mâncat un aliment îndrăgit de toți românii
01 Mar 2017   •   14:48

Patrick și Allison Lawson au organizat o petrecere pentru a sărbători ziua de naștere a a lui Allison.

Totul decurgea foarte bine: familia lor a petrecut o zi plină de veselie. Când petrecerea se apropia de sfârșit, brusc s-a întâmplat ceva neprevăzut, scrie stiri.rol.ro.

„La sfârșitul petrecerii, dedicate zilei de naștere a lui Allison, în sufragerie a intrat repede Miranda (fiica ei de 3 ani). Avea ochii mari și nu putea zice nimic. Timpul parcă s-a oprit. Peste câteva clipe fetița a căzut pe podea” — povestesc martorii.

Tatăl micuței a început să-i facă masaj cardiac extern. Când a sosit ambulanța, inima ei nu mai bătea. Ea nu avea nimic în guriță, însă undeva pe trahee a rămas o floricică de porumb, care bloca accesul aerului. Când se îndreptau spre spital, paramedicii au reușit să restabilească ritmul cardiac. În acel moment nimeni nu știa că consecințele vor fi tragice.

La spital medicii au efectuat niște investigații și au aflat că creierul micuței era mort, iar bătăile cardiace și funcția respiratorie se mențineau doar datorită aparatului de sprijinire artificială a vieții.

Când au aflat acest lucru, părinții Mirandei refuzau să creadă în moartea fiicei lor. Încă o jumătate de an ei au făcut apeluri la curtea juridică, încercând să obțină permisiunea pentru menținerea vieții micuței. Însă în noiembrie fetița a murit…

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close