Antena 3 CNN Life O proaspătă mămică a murit la doar câteva ore după ce a fost diagnosticată cu gripă: ”Nu aș fi crezut niciodată ca vom trăi o astfel de tragedie”

O proaspătă mămică a murit la doar câteva ore după ce a fost diagnosticată cu gripă: ”Nu aș fi crezut niciodată ca vom trăi o astfel de tragedie”

O proaspătă mămică a murit la doar câteva ore după ce a fost diagnosticată cu gripă: ”Nu aș fi crezut niciodată ca vom trăi o astfel de tragedie”
04 Dec 2017   •   15:58

Alani Murrieta, o mama in varsta de 20 de ani, a contactat un virus gripal, iar la cateva ore dupa ce medicii i-au pus diagnosticul, femeia a murit. Fata a inceput sa se simta rau la locul de munca si in doar cateva ore, simptomele sale s-au inrautatit, iar sora sa a dus-o la spital, unde a fost diagnosticata cu gripa. Medicii i-au administrat un tratamentul necesar si i-au spus ca poate merge acasa. Insa, starea sa de sanatate a continuat sa se deterioreze, avand dificultati in a respira.

In urma unor investigatii amanuntite, medicii au descoperit ca Alani avea pneumonie. Interventiile ulteriorare acestui diagnostic au fost, insa, facute prea tarziu.

”Nu as fi crezut niciodata ca vom trai o astfel de tragedie. Alani a fost o fiica minunata si o mama perfecta. Cei doi baietei, unul de sase luni, iar celalalt de doi ani, erau cele mai de pret comori ale sale. Incercam sa ne pastram forta pentru cei mici”, a declarat mama tinerei, potrivit stirilekanald.ro. Familia tinerei din Statele Unite este in stare de soc si cauta raspunsuri pentru a afla ce s-a intamplat, de fapt, cu proaspata mamica.  

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close