Antena 3 CNN Life Oameni A ieșit în costum de baie în mijlocul pieței. Reacțiile oamenilor au făcut-o să plângă. Ce a pățit femeia suprapoderală

A ieșit în costum de baie în mijlocul pieței. Reacțiile oamenilor au făcut-o să plângă. Ce a pățit femeia suprapoderală

A ieșit în costum de baie în mijlocul pieței. Reacțiile oamenilor au făcut-o să plângă. Ce a pățit femeia suprapoderală
13 Sep 2015   •   10:14

În dimineața zilei de 29 august, Amy Pence-Brown s-a trezit speriată. Nu putuse să închidă un ochi toată noaptea. Urma să facă ceva ce nu mai făcuse niciodată: să se afișeze în costum de baie, în mijlocul unei piețe. Singură și legată la ochi.

Amy are aproape 40 de ani și probleme cu greutatea corporală. Ea nu s-a dezbrăcat în mijlocul oamenilor pentru că avea nevoie de atenție, ci pentru că dorea să afle cum vor reacționa oamenii la vederea trupului său imperfect.

˝Am vrut să fac asta pentru toți cei care s-au confruntat cu probleme din cauza unui trup imperfect. Pentru că toți suntem valoroși, indiferent de modul în care trupurile noastre arată. Trebuie să ne acceptăm așa cum suntem. Dacă sunteți de acord cu mine, desenați o inimioară pe corpul meu˝. Acesta era mesajul afișat lângă Amy, în cadrul experimentului.

Reacțiile oamenilor nu s-au lăsat așteptate și au fost minunate. Amy a primit vorbe de susținere și îmbrățișări de la trecători.

˝Ești mai mult decât un număr pe cântar˝, i-a scris un trecător pe trup.


Foto: Melanie Folwell Photography

 

×
Subiecte în articol: experiment greutate
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close