Antena 3 Life Oameni A intrat într-un restaurant și a cerut ceva de mâncare. În loc de ajutor, a primit o întrebare care i-a schimbat viața

A intrat într-un restaurant și a cerut ceva de mâncare. În loc de ajutor, a primit o întrebare care i-a schimbat viața

30 Mar 2016   •   12:04
A intrat într-un restaurant și a cerut ceva de mâncare. În loc de ajutor, a primit o întrebare care i-a schimbat viața
Sursa foto: Foto: Facebook

Când un bărbat fără adăpost a intrat în restaurantul Cesiei Abigail pentru a cere ceva de mâncare, tânăra a decis să nu-l gonească și a făcut un gest care a uimit mii de oameni. Ea i-a oferit un loc de muncă bărbatului și posibilitatea de a-și plăti singur mâncarea pe care o cerșise.

„Te interesează un loc de muncă? Să știi că nici mie nu mi-a dat nimeni nimic pe gratis”, i-a spus tânăra omului fără adăpost.

Bărbatul, pe nume Marcus , a răspuns: ”Am fost la închisoare și nimeni nu a vrut să mă angajeze până acum. Așa că nu am avut de ales și a trebuit să mă hrănesc așa cum am putut, cerșind și furând”, a răspuns bărbatul.

Marcus a început să lucreze ca spălător de vase în cafeneaua Cesiei Abigail. Cu adevărat impresionant însă este ce a făcut el cu primii bani câștigați din muncă cinstită. După ce Abigail i-a oferit un sanviș, omul fără adăpost a ieșit din cafenea și a oferit mâncarea unui prieten de pe stradă.

„Gestul lui m-a impresionat” recunoaște Abigail.

Abigail a postat întreaga poveste pe Facebook.

He came in to the cafe one day asking me for some $$. I looked at him and asked him "why don't you have a job, you know...

Posted by Cesi Abi on Friday, March 25, 2016
×
Subiecte în articol: mancare om fara adapost
Parteneri
x close