Antena 3 Life Oameni A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”

A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”

15 Ian 2016   •   14:06
A văzut un om fără adăpost și s-a apropiat de el. Bărbatul a primit o cafea, ea a primit un bilet. „L-am deschis și am fost uimită”
Sursa foto: Foto: facebook

Casey Fischer, o studentă din SUA, se afla într-o cafenea când a observat un om fără adăpost. Omul număra mărunțisul pe care probabil că-l primise în acea zi. Fata a decis să facă o faptă bună și să-i cumpere o cafea. Zis și făcut.

S-a dus către bărbat și l-a rugat să se așeze la masă cu ea. Deși la început nu era prea vorbăreț, omul a acceptat să poartă o conversație cu Casey. Cei doi au vorbit aproape o oră.

„Mi-a povestit multe despre felul în care oamenii se poartă cu el, despre felul în care drogurile i-au distrus viața, despre faptul că mama lui a murit de cancer și că nu și-a cunoscut niciodată tatăl”, povestește tânăra.

Realizând că va întârzia la cursuri, fata a fost nevoită să-i spună „la revedere” bărbatului mai repede decât și-ar fi dorit. Chris, căci așa se numea omul fără adăpost, a rugat-o să aștepte câteva minute și i-a scris un bilet pe care l-a rugat să-l citească mai târziu.

„Am deschis biletul și am rămas uimită”, povestește Casey.

Pe bilet scria: „Am vrut să mă sinucid azi și, datorită ție, nu am făcut-o. Mulțumesc, ființă frumoasă!”

 
today I went to Dunkin and saw a clearly homeless guy singing on the side of the road and picking up change. Eventually...

Posted by Casey Fischer on Wednesday, May 20, 2015

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close