Antena 3 CNN Life Oameni Un OM adevărat. Şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o femeie pe care nu o cunoştea

Un OM adevărat. Şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o femeie pe care nu o cunoştea

Un OM adevărat. Şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o femeie pe care nu o cunoştea
Sursa foto: Foto: CNN
14 Dec 2012   •   09:46

Un adolescent sirian s-a aruncat în mijlocul unui schimb de focuri pentru a salva de la moarte sigură o femeie. Gestul este cu atât mai lăudabil cu cât Abdullah Khader nu o mai văzuse până atunci. Deşi nu existau semne clare că aceasta este în viaţa, tânărul a înfruntat ploaia de gloanţe pentru a o duce pe femeie la cel mai apropiat spital.

Adolescentul de 17 ani s-a avântat în schimbul de focuri, a legat şireturi de picioarele femeii şi a tras-o încet din mijlocul împuşcăturilor. Gestul impresionant al adolescentului i-a pus în gardă pe martorii acestei întâmplări, care au ripostat cu gloanţe pentru a-l apăra pe tânărul salvator.

Când s-a apropiat de femeie, adolescentul a văzut că mâinile acesteia tremurau şi a ştiut că există o şansă reală să o salveze.

"Femeia şi fiul său mergeau pe stradă, când rebelii au strigat la ei să fugă. A fost prea târziu, însă. Străzile din Alep sunt pline-ochi de lunetişti. Pe câţiva îi putem vedea, dar pe alţii nu îi vezi decât atunci când se trage primul foc" transmite un corespondent CNN.

Deşi adolescentul a acţionat imediat, rănile femeii erau prea grave şi nu s-a mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa.


×
Subiecte în articol: Siria erou razboi siria
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close