Antena 3 CNN Life Omul care sărbătoreşte Crăciunul în fiecare zi, de 23 de ani. De ce a transformat această tradiţie în obsesie

Omul care sărbătoreşte Crăciunul în fiecare zi, de 23 de ani. De ce a transformat această tradiţie în obsesie

Omul care sărbătoreşte Crăciunul în fiecare zi, de 23 de ani. De ce a transformat această tradiţie în obsesie
Sursa foto: sursa foto: The Mirror
27 Dec 2016   •   08:29

Un britanic a transformat o tradiţie în obsesie, după ce a ales să sărbătorească Crăciunul în fiecare zi, în ultimele două decenii.
După 23 de ani consecutivi în care a celebrat Crăciunul în fiecare zi, Andy Parks a jurat anul trecut că va renunţa la acest obicei transformat în obsesie.

Autoproclamându-se „Domnul Crăciun“, Andy şi-a nemulţumit constant familia cu obiceiul său care i-a ruinat sănătatea, viaţa amoroasă şi relaţii cu prietenii. Acum 23 de ani, în a doua zi de Crăciun, Andy a început să plângă când a fost rugat să dea jos ornamentele şi brazii de Crăciun care îi împodobiseră casa pentru 365 de zile.

După ce s-a simţit îndurerat şi intrat într-un declin brusc, pe 6 ianuarie şi-a dat seama că nu poate să trăiască fără sărbătoarea de Crăciun, iar până în prezent o sărbătoreşte zilnic. La un moment dat chiar a invitat-o pe prim-ministru britanic Theresa May pentru o cină festivă de Crăciun.

„În timp ce dădeam jos decoraţiunile am început să plâng. Eram atât de frustrat şi nervos încât am spart globurile în timp ce le puneam în cutie. Casa părea atât de golă, nu am putut să suport“, a zis el.

Mai mult, pe adevarul.ro.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close