Antena 3 CNN Life Părinții îi pregăteau înmormântarea când fetița a deschis ochii și le-a spus asta

Părinții îi pregăteau înmormântarea când fetița a deschis ochii și le-a spus asta

Părinții îi pregăteau înmormântarea când fetița a deschis ochii și le-a spus asta
20 Iun 2017   •   14:08

Abby Furco, o fetiță de clasa a cincea a fost diagnosticată cu leucemie în 2011, pe când avea doar patru ani. La vremea aceea, doctorii i-au dat doar 20% șanse de supraviețuire, potrivit Unica.ro.

În următorii șase ani, familia a făcut tot ce se putea pentru a o ajuta pe Abby, pentru a-i oferi cele mai bune condiții. Aceasta a suferit un transplant de măduvă, a făcut chimioterapie, a făcut tratamente cu radiații și a fost cobai  pentru medicamente experimentale.

În octombrie 2013 părea că speranța își face loc în familia Furco. Abby și-a încheiat tratamentul și timp de un an s-a bucrat de viață ca un copil normal, a mers la școală și a jucat fotbal. Dar, în septembrie, cancerul a revenit.

Abby a primit cel de-al doilea transplant de măduvă, dar 15 zile mai târziu a fost diagnosticată cu boala grefă-contra-gazdă, o boală ce constă în faptul că măduva primită începe să atace organismul gazdă.

În următoarea lună, rinichii au început să cedeze și Abby a fost internată la terapie intensivă. Medicii le-au spus părinților că Abby nu va supraviețui mai mult de 48 de ore dacă va înceta dializa.

“Doctorii ne-au spus că a venit vremea. Începuse să fie trează doar câte o oră pe zi. Noi le pregăteam pe fiicele noastre pentru moartea ei” – au declarat părinții lui Abby.

Familia ei a început să facă pregătirile pentru înmormântare, i-au ales coșciugul și au stabilit ultimele detalii.

Într-o zi s-a întâmplat un miracol. Abby s-a trezit și le-a spus părinților ei: „Mai am mult de trăit!”

Și, într-adevăr, în următoarea perioadă a început să meargă, spre marea mirare a medicilor care nu au găsit nicio explicație medicală pentru recuperarea lui Abby.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close