Antena 3 CNN Life Plănuia să se sinucidă când un chelner i-a scris un mesaj incredibil pe paharul de cafea. Reacţia fetei a fost de milioane

Plănuia să se sinucidă când un chelner i-a scris un mesaj incredibil pe paharul de cafea. Reacţia fetei a fost de milioane

Plănuia să se sinucidă când un chelner i-a scris un mesaj incredibil pe paharul de cafea. Reacţia fetei a fost de milioane
Sursa foto: foto: pixabay.com
02 Dec 2016   •   16:53

Gestul prin care un om care lucra într-o cafenea a dat dovadă de mare bunătate a declanșat transformarea unei tragedii într-o minune. Totul s-a petrecut în Salem, New Hampshire, scrie stiri.rol.ro. Aici, o adolescentă pe nume Bekah Georgy ducea o luptă pe viață și pe moarte cu anorexia. Ea scria pentru The Mighty.com și își descria experiența astfel:

,,Când mă privești presupui că sunt fericită, extrovertită și plină de viață. Dar nu mă vezi cu adevărat pe mine. Nu ai de unde să știi că dincolo de acest zâmbet lipit aiurea este de fapt o fată care a căzut și s-a rupt în bucăți. Nu ai de unde să știi că această fată se urăște atât de mult, încât s-a înfometat singură jumătate din viață. Sau că a încercat să își ia viața de cinci ori până acum.

Recent, această adolescentă a vizitat o cafenea iar un angajat a decis să încerce să îi facă ziua mai bună scriindu-i un mesaj simplu pe paharul de cafea: ,,ZÂMBEȘTE!!”.
Deși pentru unii acest lucru poate părea trivial, pentru Georgy, acest lucru a fost unul care a marcat-o. Iată ce a scris tânăra:

,,Când anorexia mea este gravă, uneori singurul lucru pe care pot să îl beau este cafeaua. Dar îmi era frică să beau cafea în acea zi. Dacă nu aș fi găsit acel pahar. Îmi puteam face mult mai mult rău în acea noapte. Când am citit acel cuvânt nu m-am putut abține și am zâmbit pur și simplu. Un simplu act de bunătate poate însemna totul pentru cineva. Poate da speranță pentru cei lipsiți complet de speranță. Acum am de gând să transmit această speranță mai departe. Dragă chelner, mulțumesc. Mulțumesc pentru că mi-a schimbat ziua și viața!”.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Restricții de circulație, pe cele mai mari artere din București, în acest weekend
x close