Antena 3 CNN Life Povestea inedită a unei românce răpită din Londra: „Am fost exploatată pentru sex” 

Povestea inedită a unei românce răpită din Londra: „Am fost exploatată pentru sex” 

Povestea inedită a unei românce răpită din Londra: „Am fost exploatată pentru sex” 
14 Aug 2018   •   12:26

Anna (alias) a plecat în Londra din România, intenționând să studieze, dar mai întâi trebuia să câștige niște bani pentru a își permite studiile. S-a angajat în locuri de muncă temporare, ca și chelneriță, femeie de serviciu, învățătoare de matematică. Apoi, într-o zi în martie 2011, a fost furată de pe stradă, dusă în Irlanda și exploatată sexual timp de nouă luni care au fost precum iadul pe pământ.

Anna se apropia de casa ei din Londra, însă în timp ce își cauta cheile în geantă, cineva a prins-o de la spate, i-a acoperit gura și a târât-o în spatele unei mașini. Erau trei persoane, care o amenințau în română. Dacă nu făcea ce îi cereau, familia ei din România urma să fie omorâtă. Atacatorii îi umblaseră în geantă, unde avea toate actele, deci îi știau adresa din România și îi aveau pașaportul. "Aveau actele mele, știau unde se află mama, știau totul despre mine" a povestit fata îngrozită. Spre groaza ei, a fost dusă la aeroport, unde i s-a spus că dacă nu cooperează va fi omorâtă. Anna spera că însoțitoarele de zbor sau cineva din aeroport își va da seama după fața ei că ceva nu este în regulă, însă nimeni nu a făcut-o. În avion, a auzit căpitanul spunând că vor zbura în Irlanda. Când au ajuns la destinație, acolo o mai așteptau încă doi români, care au zâmbit și au zis simplu: „Măcar asta arată mai bine”. În acel moment, Anna a știut că va fi exploatată sexual. Traficanții au dus-o într-un apartament murdar. Înăuntru, jaluzelele erau închise și aerul mirosea a alcool, tigări și sudoare. 

Bărbații fumau și se uitau la laptopuri în camera de zi. Hainele i-au fost rupte, iar abuzul a început. A fost apoi obligată să facă sex cu mii de oameni. Nu a văzut lumina zilei luni întregi. I-a fost permis să doarmă doar atunci când nu avea clienți, dar aceștia veneau non-stop, până la 20 pe zi. Zile întregi a stat fără mâncare.  

Înfometată, lipsită de somn și abuzată în mod constant, ea a pierdut rapid în greutatea și creierul ei a încetat să mai funcționeze la capacitate maximă. În iulie, după patru luni de captivitatea telefoanele sunau mai mult ca niciodată. Apoi într-o zi, poliția a venit în apartament și a arestat toate fetele. În mod misterios, bărbații și femeia care conduceau locul dispăruseră în prealabil cu laptopurile și cu cea mai mare parte a banilor. Fetele au fost arestate, acuzate de prostituție, și nu au fost crezute când au zis că erat vândute bărbațiilor. După o noapte petrecută în închisoare, Anna a fost eliberată însă la ieșire traficanții o așteptau, și au luat-o imediat înapoi. Acum nu mai aveau o locație stabilă, ci se mutau dintr-un hotel în altul, din casă în casă. Continua să fie abuzată și violată în repetate rânduri.  

În România, mama ei a citit titlurile despre tinerele femei care conduc un bordel în Irlanda, și numele fiicei ei care apărea acolo. Până în acel moment însă, ea văzuse deja fotografiile pe care bărbații le afișaseră pe contul Facebook al lui Anna: imagini în lenjerie sau goală și acoperită de vânătăi, alături de comentarii în care Anna s-a lăudat despre noua ei viață și despre toți banii pe care îi făcea că lucrător sexual în Irlanda. Acestea erau bineînțeles și mai multe minciuni, scrise de răpitori. Părinții ei credeau că asta este realitatea. 

Într-un final Anna a reușit să scape cu ajutorul unui client care nu vroia sex, ci doar să vorbească cu ea, care i-a oferit adăpost la casa lui și posibilitatea să contacteze autoritățiile. Poliția i-a spus să se întâlnească cu un ofițer la o cafenea din apropierea locului în care se ascundea. Acolo, ea a dat numele răpitorilor, iar ofițerul a fost surprins: autoritățiile urmăreau aceste persoane de ani de zile. După doi ani, aceștia au fost într-un final prinși de autorități, în Irlanda de Nord.

Cele nouă luni de sclavie sexuală au lăsat-o permanent marcată. Bărbații i-au distrus corpul în locurile în care au pătruns-o. Spatele ei și genunchii continuă să doară constant și există un loc în spatele capului, unde părul nu mai crește. Din păcate, suferă de flashback-uri terifiante. Uneori nu poate dormi, iar când reușește să adoarmă, are coșmaruri oribile. Uneori încă simte mirosul de  alcoolul, amestecat cu țigările și transpirația, sperma și respirația abuzatorilor. Dar acum se uită spre viitor, fericită că are o viață  înainte să se vindece. 

Sursă: BBC 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close