Antena 3 CNN Life Pune parfumul în frigider și vezi ce se întâmplă

Pune parfumul în frigider și vezi ce se întâmplă

Pune parfumul în frigider și vezi ce se întâmplă
13 Iul 2017   •   12:20

De multe ori, atunci când ne cumpărăm un parfum pe care ni-l dorim foarte mult, ajungem să fim dezamăgiţi. Şi asta nu pentru că aroma lui nu este cea la care ne aşteptam, ci pentru că ea nu durează atât cât ne-am dori. Practic, din momentul în care îl aplicăm şi până ieşim din casă, mirosul a dispărut, scrie A1.ro.

Motivul, spun parfumierii americani, este legat de felul în care păstrăm parfumurile. Chiar dacă şifonierul sau baia ni se par locurile potrivite, nu este deloc aşa. Locul perfect pentru a ţine un parfum este. frigiderul. Şi există şi o explicaţie pentru asta.

Parfumul este ca o a doua piele. Ne defineşte personalitatea şi ne face mai atrăgători în ochii celorlalţi. Se ştie deja că aromele trezesc amintiri şi fantezii, dar ceea ce s-a aflat recent este că ele îşi menţin concentraţia atâta timp cât sunt păstrate în frigider. Este concluzia la care au ajuns parfumierii americani.

Totuși, să nu cumva să vă treacă prin cap să-l puneţi în congelator! Temperaturile foarte scăzute afectează şi ele calitatea aromelor la fel ca aburii din baie. 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close