Antena 3 CNN Life Puțini știu asta despre numărul de telefon. Ce înseamnă dacă cifra predominantă este 5. Cifra 8 e foarte importantă

Puțini știu asta despre numărul de telefon. Ce înseamnă dacă cifra predominantă este 5. Cifra 8 e foarte importantă

Puțini știu asta despre numărul de telefon. Ce înseamnă dacă cifra predominantă este 5. Cifra 8 e foarte importantă
Sursa foto: foto: Pixabay.com
18 Apr 2019   •   19:40

Vibratia numarului de telefon este foarte importanta, fiindca de acest obiect depinde in buna masura evolutia relatiilor si a afacerilor noastre. Un numar de telefon norocos poate impulsiona fericirea si succesul, iar unul nepotrivit le poate frana.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 1

Confera autoritate, astfel ca vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes si poate chiar cu respect. Posesorul poate avea tendinta de a fi cam nepoliticos si repezit in exprimare. Conversatiile sale sunt scurte si la obiect. Este un numar bun pentru coordonat activitati, dar nu e grozav pentru colaborari.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 2

Acest numar de telefon e ideal pentru conversatii ro­mantice sau pentru o comunicare armonioasa cu sotul/sotia, asociatii si clientii. Posesorul asculta cu atentie, rabdare si intelegere, vorbeste amabil. Totusi, inclina catre indecizie si influentabilitate si poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

Continuarea, pe touchofadream.ro.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close