Antena 3 CNN Life S-a supărat pe soția lui atât de rău că nu i-a mai vorbit timp de 20 de ani. Copiii nici nu știau ce voce are tatăl lor. Care a fost motivul supărării

S-a supărat pe soția lui atât de rău că nu i-a mai vorbit timp de 20 de ani. Copiii nici nu știau ce voce are tatăl lor. Care a fost motivul supărării

S-a supărat pe soția lui atât de rău că nu i-a mai vorbit timp de 20 de ani. Copiii nici nu știau ce voce are tatăl lor. Care a fost motivul supărării
Sursa foto: foto: stiri.rol.ro
17 Ian 2017   •   10:28

Un cuplu din Japonia nu și-a vorbit de aproape 20 de ani și, în ciuda acestui lucru, ei au trăit împreună, au avut copii și i-au crescut. Otou, și soția lui, Katayama, locuiesc în sudul Japoniei și fiecare interacționează perfect cu copiii lor, dar ei nu schimbă absolut nicio vorbă, potrivit stiri.rol.ro.

Fiul lor în vârstă de 18 ani ar fi declarat că tatăl s-ar fi supărat în urmă cu 20 de ani pe femeie fiindcă de la o vreme își devota tot timpul copiilor lor, ceea ce l-a făcut gelos! De atunci soțul nu i-a mai spus niciun cuvânt, deși au continuat să locuiască în aceeași casă.

Fiul lor, Toshiki, a mers la o emisiune televizată cerând ajutorul unor specialiști pentru a rezolva această problemă ciudată a părinților lui. Așa s-a întâmplat ca o întâlnire între cei doi soți să fie aranjată de către copiii lor în parcul unde s-au întâlnit prima dată.

Părinții stăteau împreună pe aceeași bancă în timp ce copiii lor îi priveau din depărtare. Soțul a început să vorbească primul! I-a spus că îi este foarte recunoscător pentru tot ce a făcut pentru el și pentru copiii lor. El a mai adăugat că a evitat orice conversație fiindcă se simțea gelos, se simțea neglijat deoarece ea acorda toată atenția copiilor.

Apoi soția a început să ea să vorbească. Bărbatul a spus că înțelege ce a făcut și știe că nu mai poate repara nimic.

Copiii au mărturisit că momentul în care și-au văzut părinții vorbind pentru prima dată după ani de zile a fost unul MAGIC!

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close