Antena 3 CNN Life S-a trezit dimineața cu piciorul maro. S-a panicat și a vrut să se ducă urgent la spital, dar iubita lui l-a oprit. Ce avea de fapt bărbatul

S-a trezit dimineața cu piciorul maro. S-a panicat și a vrut să se ducă urgent la spital, dar iubita lui l-a oprit. Ce avea de fapt bărbatul

S-a trezit dimineața cu piciorul maro. S-a panicat și a vrut să se ducă urgent la spital, dar iubita lui l-a oprit. Ce avea de fapt bărbatul
19 Ian 2017   •   16:41

Michael este un om care muncește mult, așa că atunci când a venit de la muncă, într-o zi, a adormit cu șosetele în picioare din cauza oboselii.

Când s-a trezit și s-a descălțat de șosete, a rămas năucit - piciorul său drept avea o culoare ciudată, un fel de portocaliu spre negru, scrie știri.rol.ro.

A căutat pe Internet să-și facă o idee legat de ce ar putea avea, ajungând să creadă astfel că are un fel de infecție a piciorului sau chiar boala Rayanaud.

În momentul în care a vrut să sune la salvare, iubita lui a intrat în cameră și când și-a dat seama de ce se întâmplă a început să râdă isteric.

“După ce aproape am făcut pe mine de frică, în dimineaţa aceasta, pentru că mă gândeam că m-am procopsit cu sindromul Raynaud, aflu că iubita mea s-a hotărât să îmi folosească şosetele drept aplicator pentru loțiunea bronzantă” a scris el pe Facebook.

Stephanie, iubita lui, spune că a folosit şosetele, după care le-a întors pe dos şi le-a pus în sertarul lui Michael.

Bietul om s-a speriat teribil de tare, dar ca să se amuze a postat pe Facebook întâmplarea trăznită, strângând peste 125,000 de like-uri şi comentarii.

sursa foto: stiri.rol.ro

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close