Antena 3 CNN Life De ce este gama de șeminee electrice o bună alternativă la șemineele clasice? Află toate detaliile

De ce este gama de șeminee electrice o bună alternativă la șemineele clasice? Află toate detaliile

Gama de seminee electrice se află în tendințe, pentru că reprezintă cea mai bună alternativă la soluțiile clasice. Acestea nu sunt doar foarte ușor de montat, ci și de utilizat, și reușesc să creeze în casa ta o atmosferă caldă și primitoare.

De ce este gama de șeminee electrice o bună alternativă la șemineele clasice? Află toate detaliile
de Alexandra Dima    |    19 Mar 2021   •   16:10

Principiul lor de funcționare al semineelor electrice este destul de simplu: seamănă cu cel al unei aeroterme, dar efectele vizuale ale șemineelor de ultimă generație sunt greu de trecut cu vederea.

Șemineele redau cât mai aproape de realitate aspectul flăcărilor și al buștenilor, prin proiecția inteligentă a luminii, și un sistem bine implementat în acest sens. Mai există și alte avantaje: iată despre ce e vorba!

Reglarea șemineului se face de la un buton distanță

Cât de confortabil poate fi să îți reglezi șemineul printr-o telecomandă? Foarte confortabil! Controlul absolut prin simpla apăsare de butoane este imaginea perfectă. Poți ajusta luminozitatea, temperatura și alte funcții prin care - cu siguranță - îți vei impresiona musafirii, chiar și fără sursa de căldură.
Unde mai pui că nu mai ai nevoie de un horn sau un coș de fum, nu mai ai de a face cu cenușa sau jarul, și implicit nu mai este necesar un proces complex de curățare. La capitolul „confort”, așadar, un șemineu electric înscrie toate punctele. Nu produce fum și nici nu te expune la riscuri de accidentare: merită pe deplin.

Montajul este unul foarte simplu și rapid

Dacă vrei, poți chiar să optezi pentru un model încastrabil, care să completeze perfect amenajarea ta. Dacă nu, poți să alegi un model standard, care se montează în cel mult 20 de minute. Cele mai multe tipuri de șemineu, care funcționează pe bază de alimentare electrică, necesită conectarea la o simplă priză de 220V.
Dacă vine la pachet cu tehnologia 3D Led, consumul de energie este mult diminuat. Efortul este minim pentru atmosfera plăcută pe care o generează acest tip de șemineu prin combinațiile de efecte și culori. Pentru montaj, ține minte: de cele mai multe ori ai nevoie doar de o simplă șurubelniță în cruce.

Îl poți utiliza în absolut orice perioadă a anului

Dacă vrei să îți petreci de acum încolo fiecare seară la flacăra șemineului, acum ai ocazia. Un șemineu electric poate funcționa și fără sursă de căldură și, deci - implicit - te poți bucură de el în fiecare zi din an, chiar și vara, primăvară sau în zilele însorite de toamnă. Dacă vrei să genereze căldură în sezonul rece, atunci alege un model care să îți poată oferi confortul termic. Există o gamă variată de opțiuni, care acoperă toate criteriile de exigență ale clienților. Dacă ești preocupat de aspectul estetic, ai toate șansele să îți fie greu să alegi, doar dintr-un simplu motiv: fiecare model de șemineu ultra-modern este special.
 

Seminee de ultimă generație, de calitate premium: vezi portofoliul online

La Seminee-expert.ro ai toate șansele să găsești șemineul care să se adapteze perfect în locuința ta.  Gama de șeminee: www.seminee-expert.ro/ este extrem de variată: de la modelele convenționale, la variantele alternative, găsești absolut orice model de șemineu există pe piață.
Ai posibilitatea să îl și personalizezi, după bunul plac, pentru că la Seminee-Expert.ro finisajele sunt de calitate excepțională! Profită de reducerile de moment și răsfoiește portofoliul disponibil pe platforma online a acestei companii. Dacă ai nevoie de suport, cere informații și vei primi consultanță telefonică sau pe e-mail.

Profesionalismul este în ADN-ul acestei echipe de top!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close