Antena 3 CNN Life Şi-a invitat noua colegă de muncă acasă şi i-a făcut cunoştinţă cu soţul ei, dar nu i-a trecut nicio clipă prin gând ce va urma. Cum i-a surprins pe cei doi după puţin timp. A avut un şoc

Şi-a invitat noua colegă de muncă acasă şi i-a făcut cunoştinţă cu soţul ei, dar nu i-a trecut nicio clipă prin gând ce va urma. Cum i-a surprins pe cei doi după puţin timp. A avut un şoc

Şi-a invitat noua colegă de muncă acasă şi i-a făcut cunoştinţă cu soţul ei, dar nu i-a trecut nicio clipă prin gând ce va urma. Cum i-a surprins pe cei doi după puţin timp. A avut un şoc
Sursa foto: foto: pixabay.com
17 Dec 2016   •   18:46

O cititoare a povestit pentru ''Libertatea'' cum i s-a destrămat căsnicia într-un mod total neaşteptat după ce a adus în casa ei o colegă de serviciu. Femeia s-a dovedit a fi ispita perfectă pentru soţul ei.

''Bănuiesc că toți ați primit până acum sfaturi de la părinți sau de la diverși prieteni pățiți, dar nu le-ați luat în seamă. Nici eu n-am făcut-o, iar acum regret că mi-am făcut-o cu mâna mea. I-am băgat soțului meu ispita în casă!

Pentru a vă prezenta în modul cel mai clar ce soi de relație am avut eu și Andra, cred că ar fi folositoare comparația cu iubirea la prima vedere. în cazul nostru era însă vorba de antipatie. Tot la prima vedere… La început, am crezut că-i doar o impresie de-a mea și că totul se explică prin figura ei, cam prea acră pentru una ca mine, doritoare de chipuri senine și de bună dispoziție. Apoi, m-am convins că nu era doar ceva superficial, Andra mă ura de-a binelea.

Ne-am cunoscut pe când eram școlărițe; eu luam premii, ea mă privea urât. După aia, viața ne-a despărțit și am uitat-o. Dar acum doi ani am recunoscut-o imediat în persoana noii mele colege de serviciu. Lucrez la un supermarket, sunt contabilă și, de luni bune, mă rugam de patron să mai angajeze pe cineva ca să mă ajute. și taman pe Andra a găsit-o. Am recunoscut-o cu ușurință, anii fuseseră blânzi cu ea, ba chiar aș putea spune darnici: era o femeie de aproape treizeci de ani, care nu părea a avea mai mult de douăzeci și cinci, înaltă și suplă.

— Cristina dragă, cât mă bucur că vom lucra împreună! au fost primele ei cuvinte și, spre uimirea mea, nu mai avea acea lucire răutăcioasă din privire. Părea chiar sinceră. Așa am descoperit că Andra știa să zâmbească, să glumească, să fie politicoasă. „Uite cum greșește omul!”, mi-am zis, repetându-mi în gând proverbul despre dracul care nu-i atât de negru.

Prea multe nu vorbeam noi, că la magazin era de lucru în prostie, iar patronul și liota de șefuleți din preajma lui ne țineau sub control sever. Mai sporovăiam în pauza de masă.

Subiectul favorit al Andrei erau bărbații. Se lăuda cu o mulțime de aventuri, dar recunoștea cu onestitate că nu și-a găsit încă jumătatea.''

Continuarea, pe libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close