Antena 3 CNN Life Și-a pierdut poșeta într-un club. Când a găsit-o a descoperit un mesaj straniu în ea

Și-a pierdut poșeta într-un club. Când a găsit-o a descoperit un mesaj straniu în ea

Și-a pierdut poșeta într-un club. Când a găsit-o a descoperit un mesaj straniu în ea
Sursa foto: foto: Pixabay.com
09 Mar 2017   •   08:09

Hayley Minn, o tânără în vârstă de 25 de ani din Anglia, se afla într-un club când și-a pierdut poșeta, fiind sub influența alcoolului. După șase săptămâni, un străin i-a returnat obiectul pierdut împreună cu un mesaj ciudat, scrie Unica.ro.

„Dragă domnișoară Hayley, ce faci? Sper că ești bine. Te informez că ți-am găsit poșeta pe strada Liverpool. Probabil că ți-a căzut și ai căutat-o mult timp.

Intenția mea a fost să o deschid pentru a căuta adresa sau orice altceva care să mă ajute să îți returnez geanta, dar pe lângă asta am găsit și câteva lucruri „obraznice”. Nu trebuie să te simți jenată de acest aspect. Apreciez oamenii care folosesc extra protecție”.

Trecând peste faptul că a găsit prezervative în geanta lui Hayley, „admiratorul secret” i-a scris că este una dintre cele mai frumoase femei pe care le-a văzut vreodată. Impresionat, probabil, de poza pe care tânăra o avea în geantă, acesta a decis să o invite la o întâlnire.

Scrisoarea continuă: „Aș vrea să te invit la o întâlnire ca să pot petrece puțin timp cu tine, dar sunt convins că ai pe cineva în viața ta care să aibă grijă de tine. Dacă nu, atunci, oferă-mi mie această șansă. Bucură-te de fiecare zi din viața ta cât poți de mult pentru că niciodată nu știi ce urmează!”

La finalul scrisorii, expeditorul și-a lăsat adresa de e-mail, pentru a putea fi contactat. Hayley spune că nu a mai auzit nimic de „prietenul ei secret”, după ce și-a recuperat geanta.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close