Antena 3 CNN Life Şi-a prins soţul în pat cu altă femeie. După ce a auzit scuza bărbatului, femeia l-a iertat imediat. Ce i-a spus acesta

Şi-a prins soţul în pat cu altă femeie. După ce a auzit scuza bărbatului, femeia l-a iertat imediat. Ce i-a spus acesta

Şi-a prins soţul în pat cu altă femeie. După ce a auzit scuza bărbatului, femeia l-a iertat imediat. Ce i-a spus acesta
Sursa foto: foto: Pixabay.com
05 Apr 2017   •   21:45

Lucy, o femeie din Marea Britanie, s-a întors acasă de la o petrecere noaptea, la ora 2. A auzit sunete ciudate dinspre dormitor. Pur şi simplu, nu vroia să se gândească la ceea ce părea a fi: o partidă de amor, potrivit realitatea.net.

Femeia a deschis repede uşa camerei şi a văzut "catastrofa": soţul ei era în pat cu o altă femeie. Amanta bărbatului se ascunsese sub cearşaf, aşa că soţia înlăcrimată nu putea să-i vadă faţa. Soţul nu s-a pierdut cu firea, deşi afişa şi el o mină uluită. I-a spus o singură propoziţie soţiei: "Am crezut că eşti tu".

În acel moment, amanta s-a arătat la faţă. Era Anna DeCinque, sora geamănă a partenerei bărbatului. După ce apele s-au mai calmat, "trişorul" a reuşit să-şi convingă "jumătatea" că n-a fost decât o confuzie şi că a crezut că, de fapt, se iubeşte cu soţia lui. Soţii s-au împăcat, dar a durat ceva vreme până surorile şi-au vorbit din nou.

sursa foto: Daily.co.uk

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close