Antena 3 Life Sucul minune pe care toți bărbații trebuie să îl consume. Are efecte uimitoare

Sucul minune pe care toți bărbații trebuie să îl consume. Are efecte uimitoare

29 Mai 2019   •   16:02
Sucul minune pe care toți bărbații trebuie să îl consume. Are efecte uimitoare

Se poate spune fără a exagera că rodia este un fruct minune. Este bogat în vitamine, antioxidanţi, dar şi calciu, potasiu şi fier, de aceea este indicat să îl incluzi în alimentaţia ta. Fie că îl consumi în stare naturală sau sub formă de suc, acesta îţi va aduce numai beneficii.

Rodia are de trei ori mai mulţi antioxidanţi decât orice alt aliment bogat în antioxidanţi. Aceste substanţe îi conferă rodiei abilitatea de a “lupta” cu bolile, cu efectele îmbătrânirii, cu distrugerea ţesuturilor. Mai mult, rodia are puţine calorii şi o valoare nutriţională mare.

Consumarea sucului de rodie poate avea un impact foarte mare asupra sănătăţii tale, îmbunătăţind activitatea aparatului cardio-vascular şi reducând riscul de inflamaţii sau cancer. 

Beneficiile sucului de rodie pentru bărbaţi


Sucul de rodie are efecte surprinzătoare asupra bărbaţilor. Cercetările arată că acest suc-minune acţionează ca viagra naturală! Un studiu cu privire la efectele pe termen lung ale sucului de rodie realizat în 2005, a arătat că disfuncţia erectilă este strâns legată de radicalii liberi. Sucul de rodie, bogat în antioxidanţi luptă împotriva acestora şi, prin urmare, împotriva acestei disfuncţii erectile.

De asemenea, studiile au arătat că un pahar de suc de rodie pe zi poate încetini drastic dezvoltarea cancerului de prostată.

Sursa: clickpentrufemei.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close