Tatăl și-a dus fetițele în camera lor și le-a culcat, dar când mama a venit de la serviciu și a mers să le verifice le-a găsit moarte şi arse în pătuţuri. Ce a cauzat tragedia e un adevărat semnal de alarmă pentru toți părinţii

de D.G.    |    09 Dec 2016   •   11:26
Tatăl și-a dus fetițele în camera lor și le-a culcat, dar când mama a venit de la serviciu și a mers să le verifice le-a găsit moarte şi arse în pătuţuri. Ce a cauzat tragedia e un adevărat semnal de alarmă pentru toți părinţii foto: Facebook

Ibanez, în vârstă de doi ani, și Scylee Ambrose de numai un an au fost găsite moarte în pătuțuri după ce tatăl le-a culcat pentru somnul de după-amiază în apartamentul lor din New York. Când mama fetelor a ajuns acasă și a mers să verifice ce fac, a intrat în dormitorul celor două și a avut un șoc uriaș: fetițele ei era inconștiente iar camera era plină de abur. Deși fetele au fost transportate la spital de urgență, ele au declarate moarte imediat ce au ajuns, scrie stiri.rol.ro.

Se pare că familia făcea parte dintr-un program al municipalității pentru persoanele fără adăpost care primesc găzduire și plătesc o chirie mai mică până când veniturile lor sunt stabile. Familia trăise în acel apartament timp de un an și două luni.

Fetițele au murit din cauza unui radiator defect, o valvă a acestuia a explodat și a umplut camera cu aburi fierbinți. Pe corpurile fetițelor au fost găsite arsuri în proporție de 90% din suprafețele corpurilor. Conform Daily Mail, cele două fetițe erau vinete când au fost găsite.

Mama lor a declarat îndurerată: ,,Nu e corect, erau cele mai frumoase fetițe din lume”.

Se pare că în acea clădire au mai existat zeci de plângeri referitoare la radiatoarele defecte în ultimii 20 de ani. A fost deschisă o anchetă pentru găsirea unui vinovat.

x close