Antena 3 CNN Life Un hipnotizator a studiat hoții de buzunare români din zona London Bridge. Concluzia-șoc la care a ajuns după câteva zile

Un hipnotizator a studiat hoții de buzunare români din zona London Bridge. Concluzia-șoc la care a ajuns după câteva zile

Un hipnotizator a studiat hoții de buzunare români din zona London Bridge. Concluzia-șoc la care a ajuns după câteva zile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
17 Iul 2018   •   16:13

Găinarii care sustrag portofele din buzunare şi fură din genţi nu se folosesc doar de îndemânarea extraordinară pe care o dobândesc în timpul anilor de ucenicie şi a „muncii de teren“.

Hoţii de buzunare au un instinct nemaipomenit când vine vorba de manipularea victimelor, abilităţi pe care le dezvoltă devenind observatori ai comportamentului uman. Cel mai important aspect pe care îl exploatează un hoţ bun este că omul nu se prea descurcă atunci când trebuie să facă mai multe lucruri în acelaşi timp, potrivit BBC.com.

Adesea descriu gesturi ample, circulare, pentru că astfel privirea celui din faţa lor nu este doar distrasă, ci revine mai lent la punctul iniţial.

Hipnotizatorul Jamers Brown a studiat hoții de buzunare români din zona London Bridge.

„Timpul petrecut alături de ei mi-a oferit fascinanta ocazie de a observa că talentele şi abilităţile care au creat o adevărată legendă legată de îndemânarea de care dau dovadă nu este tocmai reală.

Dexteritatea lor este supraestimată, iar faima că sunt extraordinar de talentaţi le-a creat o aură de pericol şi eleganţă ce poate lua, pe alocuri, forma unui soi de admiraţie. Adevărul este că de multe ori se dovedesc doar hoţi oportunişti“, a concluzionat specialistul.

 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close