Antena 3 CNN Life Verifică-ți CNP-ul! Aceste cifre nu ar trebui să se repete!

Verifică-ți CNP-ul! Aceste cifre nu ar trebui să se repete!

Verifică-ți CNP-ul! Aceste cifre nu ar trebui să se repete!
22 Mai 2019   •   18:26

Codul numeric personal dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Fiecare cifră înseamnă caracteristici individuale. Potrivit numerologiei, dacă în datele noastre personale domină o cifră, înseamnă că acea caracteristică ne definește cel mai bine.

Dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 - Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.

Sursa: Voxbiz

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close