Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ai pus vreodată un cub de gheață pe ceafă? Încearcă și vei rămâne uluit

Ai pus vreodată un cub de gheață pe ceafă? Încearcă și vei rămâne uluit

Ai pus vreodată un cub de gheață pe ceafă? Încearcă și vei rămâne uluit
25 Feb 2018   •   14:13

Când vine vorba de a avea grijă de propria sănătate, multi oameni nu vor să merg la doctor pentru fiecare problemă mică. La urma urmei, pentru problemele minore, ne putem descurca si singuri. Dar ai auzit vreodată de FENG FU?

Nu e om care sa nu vrea sa traiasca mai mult, sa arate mai tanar si sa aiba mai multa energie. Dar care este formula secreta pentru a ajunge aici?

Desigur, o alimentatie corecta, miscarea, antrenarea mintii sunt niste solutii. Dar mai poti face ceva. Actioneaza butonul Feng Fu?

Ce este „Feng Fu”? Este un punct de presopunctura de la baza craniului, putin mai jos de osul craniului si unde incepe gatul. Tine un cub de gheata in aceasta zona timp de cateva minute in fiecare zi si te vei bucura de efecte magnifice pentru sanatatea ta.

Asaza-te pe burta, pune cubul de gheata in punctul Feng Fu si lasa-l acolo timp de 20 de minute. Poti fixa cubul cu un bandaj daca nu ai timp sa stai culcat cele 20 de minute. Ideal ar fi sa urmezi acest procedeu dimineata, pe stomacul gol, si seara inainte de culcare.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close