Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic murături

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic murături

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci zilnic murături
Sursa foto: Foto: pixabay.com
30 Mai 2017   •   18:04

Majoritatea oamenilor consumă fără nici o problemă murături, pentru că este o combinaţie de gusturi între dulce, sărat şi acrişor, iar murăturile preferate sunt castraveții acrii. Ceea ce este posibil să nu realizezi este faptul că acest aliment, mai ales dacă este preparat în casă, este foarte sănătos, scrie feminis.ro.

Studiile arată că un singur castravete murat pe zi îţi face viaţa mai bună. Unul dintre studiile care întăresc această idee a fost efectuat de către cercetătorii de la McMaster University din Ontario, Canada. Ei au găsit dovada că bacteria care trăieşte în sistemul digestiv este în mod clar legată de activitatea cerebrală şi deci de activităţile pe care le facem. Cu alte cuvinte, bacteriile din intestin influenţează starea de sănătate fizică şi psihică. 

În acelaşi timp, oamenii de ştiinţă de la College of William and Mary au găsit dovezi suplimentare care arată că un adult care mănâncă multe alimente fermentate, precum murăturile, are un nivel mai mic de anxietate socială.

 

×
Subiecte în articol: muraturi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close