Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) De ce Vitamina C cu eliberare prelungita de la Jamieson?

(P) De ce Vitamina C cu eliberare prelungita de la Jamieson?

(P) De ce Vitamina C cu eliberare prelungita de la Jamieson?
08 Dec 2017   •   16:54

O concentratie constanta de vitamina C in sange si tesuturi asigura proectia organismului in fata efectelor nocive ale radicalilor liberi,stimuleaza sistemul imunitar,creste rezistenta la stres si ajuta la detoxifierea organismului.

Studiile clinice arata ca organismul uman nu poate face rezerve de vitamina C si nu poate retine vitamina C in corp mai mult de cateva ore. Daca organismul primeste o doza mai mare decat necesarul sau imediat, excesul de vitamina C se elimina .

Vitamina C 1000 mg cu eliberare prelungita de la Jamieson are o formula special conceputa pentru a elibera lent cantitati mici,succesive de substanta activa ,ajutand organismul uman sa absoarba o cantitate cat mai mare de vitamina C si sa o utilizeze cat mai eficient pe parcursul zilei.

Vitamina C este esentiala in sinteza colagenului si contribuie la functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, gingiilor, pielii si dintilor. Prin formula sa fara gluten, arome, conservanti sau coloranti artificiali, Vitamina C 1000 mg cu eliberare prelungita de la Jamieson sustine sanatatea sistemului imunitar si nervos, contribuie la reglarea metabolismului energetic, la mentinerea sanatatii psihice si la reducerea oboselii si extenuarii.


Suplimentele Jamieson sunt produse pe baza Protocolului “360 Pure”, ce consta in efectuarea a 360 de pasi de asigurare a calitatii, pentru a garanta o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei si contin ingrediente premium, de cea mai buna calitate, cu origine clar definita.


Jamieson. Alegerea potrivita pentru un organism sanatos.

https://www.jamieson.ro/

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close