Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) Rolulul melatoninei in ameliorarea insomniilor

(P) Rolulul melatoninei in ameliorarea insomniilor

(P) Rolulul melatoninei in ameliorarea insomniilor
18 Dec 2017   •   13:04

Lipsa unui somn linistit poate duce la dezechilibre in organism si poate accentua starile de neliniste si nivelul de stres. Melatonina este hormonul care joaca un rol crucial in durata de somn, si in calitatea acestuia , antrenand o stare generala de bine. In cadrul unui ritm circadian normal, melatonina este secretata de glanda pineala de la nivelul creierului, odata cu lasarea intunericului. In acest fel, hormonul pregateste corpul pentru somn, indeplinind totodata o serie de functii care influenteaza starea de bine si longevitatea.

Cum functioneaza melatonina ?

In timpul odihnei, melatonina incepe sa functioneze impiedicand hormonii energetici sa fie activi, astfel incat organismul sa isi regenereze resursele. Melatonina inhiba activitatea constienta a creierului, blocand capacitatea de concentrare si gandire. Melatonina mai este considerata si colectoarea reziduurilor din organism, intrucat patrunde in fiecare celula a corpului si curata radicalii liberi si celelalte toxine daunatoare. Din acest motiv, hormonul este si un puternic antioxidant natural.

Melatonina ajuta la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Este ideal pentru persoanele ce secreta melatonina insuficienta in mod natural sau pentru persoanele care se confrunta cu schimbari ale fusului orar.

Melatonina de Jamieson este disponibila in concentratii de 3 mg si 5 mg . Produsul ajuta la ameliorarea oboselii asociata cu schimbarea fusului orar si la resetarea ciclului de somn al organismului.  Are  o formula ce se dizolva usor in cavitatea bucala pentru absorbtie si eficacitate ridicata. Aroma de ciocolata cu menta este ideala pentru pacientii care prefera sa nu mestece sau sa inghita tablete.

Produsul contine melatonina de calitate farmaceutica, care este un duplicat chimic exact al melatoninei naturale.  Eficacitatea este egala cu cea secretata in mod natural, dar mai sigura decat formele derivate din surse animale.

Suplimentele Jamieson sunt produse pe baza Protocolului “360 Pure”, ce consta in efectuarea a 360 de pasi de asigurare a calitatii, pentru a garanta o puritate absoluta in fiecare stadiu al productiei si contin ingrediente premium, de cea mai buna calitate, cu origine clar definita.

Jamieson.Alegerea potrivita pentru un organism sanatos.

https://www.jamieson.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close