Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă (P) Un tratament adjuvant pentru sistemul imunitar care face mulți bolnavi fericiți. ONCONOVICAL + Cartea Dieta Anticancer

(P) Un tratament adjuvant pentru sistemul imunitar care face mulți bolnavi fericiți. ONCONOVICAL + Cartea Dieta Anticancer

(P) Un tratament adjuvant pentru sistemul imunitar care face mulți bolnavi fericiți. ONCONOVICAL + Cartea Dieta Anticancer
Sursa foto: Pixabay
21 Aug 2018   •   16:14

Tratament naturist pentru refacerea organismului nu poate fi altul decât Onconovical cu vitamina b17 și 19 plante cu antioxidanti. Acesta este considerat cel mai complet tratament naturist deoarece vine împreună și cu un program alimentar personalizat pentru tipurile de afectiuni grave.

Persoanele diagnosticate cu afectiuni grave, fie că vorbim de o formă în fază incipientă sau avansată, au șansa la o viață normală, întrucât experții în medicină naturistă au realizat, în urma multor ani de studii, Onconovical, un remediu sută la sută natural, ce are proprietatea de a inhiba proteja celulele sanatoase.

Având în compoziție nu mai puțin de 19 ingrediente active ale căror proprietăți benefice sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri, Onconovical este un remediu ce ajută la detoxifierea organismului, dar și la funcționarea optimă a ficatului, deoarece ajută la eliminrea toxinele și a metalelor grele.

Ba mai mult, printre efectele benefice ale acestui supliment alimentar se numără reducerea nivelului de colesterol din sânge, dar și a colesterolului rău, stimularea producerii de celule NK, care au efecte imunomodulatoare și imunostimulatoare, precum și prevenirea unor afecțiuni ca ateroscleroză, Alzheimer, diabet ori boli cardiovasculare.

Onconovical - principalele ingrediente regăsite în compoziție și efectele sale.

Momordica - sau castravetele amar, așa cum este denumirea populară, este recunoscut pentru substanțele nutritive, între care aminoacizi (17 la număr). Astfel, acesta este recomandat pentru efectele hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, dar și antitumorale, antivirale ori antiparazitară. Ba mai mult, reface celulele din pancreas, întrucât inhibă furnizarea de glucoză celulelor rele.

Pulbere de Reishi - este o ciupercă ce se regăsește în compoziția Onconovical și are efecte benefice asupra organismului, întrucât întărește sistemul imunitar, reglează tensiunea arterială, în timp ce acizii ganoderici ajută la îmbunătățirea funcțiilor ficatului și previne alergiile. Poate fi folosită chiar și pentru tratarea unor afecțiuni ale sistemului imunitar, între care si SIDA.

Sâmburi de caisă – sunt renumiți pentru amigdalină, ce are efecte antioxidante, întrucât ajuta organismul atunci in lupta cu celuele rele și, mai mult de atât, întărește sistemul imunitar.

Astragalus - este unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Onconovical și este responsabil pentru proprietățile antibacteriene și antiinflamatoare, astfel că întărește sistemul imunitar. Conform oamenilor de știință, acest ingredient este eficient pentru a reduce glicemia, astfel că previne ajuta in diabetul zaharat și stimulează funcțiile inimii.

Turmeric, pudră de usturoi, orz verde, extract de cactus sau de polen, dar și zeolit, vâsc și aronia sunt ingrediente regăsite în compoziția Onconovical, ale căror proprietăți benefice pentru organism sunt recunoscute din cele mai vechi timpuri.

Modul de administrare al Onconovical este foarte simplu – trei capsule, de trei ori pe zi. Este important să fie înghițite cu o cantitate de apă mare, iar pe parcursul tratamentului se interzice consumarea alimentelor prea picante sau prea sărate, prea reci sau prea calde. De asemenea, este important să optați pentru un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată și mișcare.

La orice pachet Onconovical veți primi și Cartea Dieta anticancer care va ajuta organismul și mai mult datorită rețetelor naturiste care vor creste alcalinitatea în organism. E bine de știut că celulele maligne se dezvoltă doar într-un mediu acid, iar pentru a stopa acest lucru este nevoie de un mediu cât mai alcalin.

Tratamentul cu Onconovical trebuie urmat minim câteva luni pentru rezultate optime atunci cand este vorba de un diagnostic confirmat și poate fi administrat în paralel și cu terapiile convenționale (chimioterapie, radioterapie etc.) la recomandarea medicului curant.

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro

Produsul este disponibil în farmaciile Catena și plafar-uri din toată țara. De asemeni, puteți face comandă și telefonic la 0723.269.701, transportul este gratuit oriunde in țara.

 

La orice pachet Onconovical veți primi și o dietă anticancer care va ajuta organismul și mai mult datorită rețetelor naturiste care vor creste alcalinitatea în organism. E bine de știut că celulele canceroase se dezvoltă doar într-un mediu acid, iar pentru a stopa acest lucru este nevoie de un mediu cât mai alcalin.

Tratamentul cu Onconovical + dieta anticancer trebuie urmat minim câteva luni pentru rezultate optime atunci cand este vorba de un diagnostic confirmat și poate fi administrat în paralel și cu terapiile convenționale (chimioterapie, radioterapie etc.)

Mai multe detalii pe www.onconovical.ro

Produsul este disponibil în farmaciile Catena și plafar-uri din toată țara. De asemeni, puteți face comandă și telefonic la 0723.269.701, transportul este gratuit oriunde in țara.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close