Seed Consultants lansează iDentity

14 Aug 2014   •   16:31
Agenția de branding Seed Consultants a lansat recent un nou proiect de rebranding – iDentity – clinică stomatologică. Etapele proiectului de branding au constat în analiza și auditul pieței, dezvoltarea poziționării, crearea numelui, dezvoltarea identității vizuale și a aplicațiilor grafice.

Clinica MultiDent simțea nevoia unei împrospătari la nivel de identitate vizuală. În urma auditului, a fost evidentă necesitatea repoziționării pe teritoriul încrederii, atribut esențial în serviciile medicale. iDentity, numele clinicii, păstrează ceea ce și-a dorit clientul – particela “dent” – și este în același timp diferențiator, atât din punct de vedere semantic, cât și grafic.

iDentity este locul potrivit pentru “șlefuirea zâmbetului” pentru că vorbim aici despre performanță, inovație, pasiune și relaționare. Clienții vin aici pentru că au încredere în medici și se regăsesc în orice mic detaliu care definește experiența senzorială a brandului: cromatica îndrăzneață încă de la recepție, mesajele inspiraționale transpuse în ambient și pe uniformele personalului, desenele vesele din cabinetul pentru copii sau ambientalul sonor. Pasul următor este recomandarea și e ușor pentru că vorbim și de statut – clienții recomandă pentru că le place să-și asocieze imaginea cu ceea ce e modern.

“Relansarea iDentity spune că antreprenorii români pun accent din ce în ce mai mult, pe lângă calitatea serviciului, și pe imagine. Ei înțeleg că procesul de vânzare este mult mai facil atunci când imaginea este cel puțin la același nivel cu serviciul.” – spune Dochita Zenoveiov, Managing Director Seed Consultants.

Procesul de branding a fost realizat în două luni, echipa de proiect din partea Seed Consultants a fost alcatuită din Dochița Zenoveiov | Managing Director, Ecaterina Găman | Brand Designer, Roxana Jitaru | Junior Designer, Sabina Leonte | Project Manager, Cristiana Borșaru | Project Executive, Eda Mologani | Project Executive.

Mai multe detalii despre proiectul iDentity puteți găsi pe identity.seed-consultants.ro.

Despre Seed Consultants


Seed Consultants a dezvoltat proiecte de branding și rebranding atât pentru companii românești, cât și pentru branduri de talie internațională. Portofoliul Seed Consultants numără branduri importante precum: Aliphia, Andu, Angst, Animax, Austral, Ciserom, Cool, Conferinta Progresiv, EduMagazin, Euronautica, Kooperativa, Novatik, Petrom, Radio ZU, Ruukki Romania, Scandia Food, Silver Mountain, Siveco, Volksbank.

Parteneri
x close