Antena 3 CNN Actualitate METEO. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cum va fi vremea în weekend

METEO. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cum va fi vremea în weekend

Prognoza METEO ANM. Vremea se va încălzi sâmbătă, 27 iunie 2020. Până atunci, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin perioade cu înnorări temporar accentuate și averse torenţiale.

METEO. Anunț de ultimă oră de la meteorologi. Cum va fi vremea în weekend
Sursa foto: Pixabay.com
24 Iun 2020   •   16:40

Vremea va fi în general instabilã joi în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în nord, centru, est şi sud, precum şi în zonele de munte. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, grindinã şi vijelii.

 În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade.

PROGNOZA METEO ANM pentru vineri, 26 iunie 2020

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate din a doua parte a zilei când vor fi averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi grindinã, în vest şi nord-vest, local la munte şi pe suprafeţe mai mici în restul ţãrii, cu o probabilitate mai mare în centru şi în sud-vest.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe arii restrânse cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 31 de grade, iar cele minime între 11 şi 21 de grade, uşor mai coborâte în depresiuni.

PROGNOZA METEO ANM PENTRU sâmbătă, 27 iunie 2020

Vremea va fi caldã în toatã ţara, local cãlduroasã dupã-amiaza. În regiunile nord-vestice şi în zonele montane vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã se va manifesta local prin înnorãri accentuate, averse şi descãrcãri electrice; izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Vântul va avea unele intensificãri în sud-vest, pe crestele montane, iar de scurtã duratã posibil şi asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile intramontane şi 21...22 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO ANM pentru duminică, 28 iunie 2020

Vremea se va menţine caldã, cu o dupã-amiazã cãlduroasã în special în zonele de câmpie; temperaturile maxime se vor încadra în general între 27 şi 33 de grade. În nordul, nord-vestul şi centrul ţãrii, precum şi în zonele montane şi submontane vor fi perioade în care instabilitatea atmosfericã se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil chiar vijelii şi cãderi de grindinã.

Pe arii restrânse, în intervale scurte de timp, cantitãţile de apã vor fi însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar probabilitatea pentru astfel de fenomene va fi redusã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 13 şi 23 de grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vremea temperaturi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close