Antena 3 CNN Meteo Noi schimbări şi extreme ale vremii. Elena Mateescu, prognoză meteo ANM de ultimă oră

Noi schimbări şi extreme ale vremii. Elena Mateescu, prognoză meteo ANM de ultimă oră

Urmează noi schimbări şi extreme ale vremii, spune directorul ANM, Elena Mateescu, care a făcut prognoza meteo de ultimă oră, luni, la Antena 3 CNN.

Noi schimbări şi extreme ale vremii. Elena Mateescu, prognoză meteo ANM de ultimă oră
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Milena Niță    |    11 Sep 2023   •   14:53

"Săptămâna va debuta printr-o vreme frumoasă, călduroasă după-amiaza, astăzi, în special în jumătatea de vest, acolo unde maximele așteptate sunt de 31-32 de grade.

De altfel, la ora 13:00 cel mai cald a fost în partea de vest a țării, cu 29 de grade la Sânnicolau Mare, Jimbolia, Săcueni, în timp ce în restul țării, inclusiv în sud, sud-est, ne așteptăm ca valorile de temperaturi să înregistreze 31 de grade Celsius cel mult.

Luni sunt 25 de grade în Capitală, 22 de grade pe litoral. 

Marţi, contăm pe o vreme chiar cu valori de temperaturi mai ridicate, de 33 de grade.

Miercuri, de asemenea, posibil local în Câmpia Română și în partea de vest, în Câmpia de Vest 33-34 de grade, dar începând de după-amiază își vor face apariția și precipitațiile, la început în zona montană și în special în nord-estul țării.

Pe parcursul nopții de miercuri spre joi chiar în vest, centru și nord, astfel că ziua de joi poate să aducă fenomene de instabilitate în vest, nord și centru, precum și în zona de munte.

Vorbim de cantități de apă care la nivel local pot fi însemnate, vorbim de fenomene specifice condițiilor de instabilitatea atmosferică. 

Astfel, joi vom avea o maximă între 23-33 de grade, inclusiv în Capitală, posibil o maximă de 33-35 de grade", a spus Elena Mateescu, director în ANM, luni, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Elena Mateescu prognoza meteo
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close