Alerte de vreme rea în București și nouă județe. Avertismentul meteorologilor

de Silvia Țigănilă    |    30 Ian 2021   •   19:10
Alerte de vreme rea în București și nouă județe. Avertismentul meteorologilor Pixabay

Meteorologii au emis, sâmbătă seara, alerte de vreme rea pentru București și nouă județe.

Potrivit meteorologilor, în Capitală și patru județe se anunță ceață, iar în alte cinci județe vântul va sufla cu rafale de la 50 până la 100 de kilometri pe oră.

Până la ora 20:00 este cod galben de ceață în București, cu vizibilitate redusă local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Prognoza meteo. Cod galben de ceață

Tot până la ora 20:00, județele Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu și Ilfov se aflăsub Cod galben de ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

De asemenea, zona de munte a județelor Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud Suceava și Neamț este, până la ora 23:00, sub avertizare de vânt cu rafale de 50-70 km/h, iar la altitudini de peste 1800 metri peste 80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității sub 100 de metri.

Prognoza meteo 31 ianuarie 2021 pentru București

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice. În cursul zilei cerul va fi temporar noros, însã începând cu orele serii nebulozitatea se va accentua şi temporar va ploua, posibil moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri mai ales în a doua parte a intervalului, când viteza la rafalã va atinge 40...45 km/h. Temperatura maximã va fi de 5...7 grade, iar cea minimã va fi de 1...2 grade. Dimineaţa vor mai fi condiţii de ceaţã

Prognoza meteo 1 februarie 2021 pentru București

Cerul va avea înnorãri şi, mai ales în primele ore ale zilei, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimã de 1...2 grade. Mai ales spre sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţã.

Prognoza meteo 2 februarie 2021 pentru București

Vremea va fi în general închisã, cu nebulozitate joasã persistentã în cea mai mare parte a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimã va fi de 1...3 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 3 februarie 2021 pentru București

Vremea se va încãlzi şi va deveni deosebit de caldã pentru începutul lunii februarie. Cerul va fi variabil, iar mai ales la începutul zilei va mai fi nebulozitate joasã sau ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 9...11 grade, iar cea minimã de 1...3 grade.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close