Antena 3 Opinii Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"

Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"

de Mircea Badea    |    02 Iul 2020   •   23:50
Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"
Sursa foto: Antena 3

Mircea Badea a vorbit despre nemulțumirile românilor, după ce au fugit în Grecia, în plină pandemie de coronavirus. Badea susține că i se pare dizgrațios modul cum românii comentează, deși sunt la curent cu regulile și riscurile care sunt prezente în această perioadă.

”Ceea ce nu suport eu deloc și mi se pare dizgrațios este ghiorlăiala românească, de genul: - ia uitați ce s-a întâmplat- ce să vezi? E pandemie pe tot globul, poți să pățești.

În momentul în care s-a zis că s-a dat drumul, zici că pleca Grecia acolo, zici că au intrat zilele în sac.

După care s-au închis granițele, au început să comenteze. Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi. Vezi dacă te înțelegi cu ei.

Asta e, pățești. Cum s-a dus prietenul nostru. El își asumă, nu va comenta niciodată.”, a spus Mircea Badea, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
x close