Antena 3 CNN Opinii Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"

Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"

Mircea Badea a vorbit despre nemulțumirile românilor, după ce au fugit în Grecia, în plină pandemie de coronavirus. Badea susține că i se pare dizgrațios modul cum românii comentează, deși sunt la curent cu regulile și riscurile care sunt prezente în această perioadă.

Mircea Badea, despre românii plecați în Grecia: "Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi"
Sursa foto: Antena 3
de Mircea Badea    |    02 Iul 2020   •   23:50

”Ceea ce nu suport eu deloc și mi se pare dizgrațios este ghiorlăiala românească, de genul: - ia uitați ce s-a întâmplat- ce să vezi? E pandemie pe tot globul, poți să pățești.

În momentul în care s-a zis că s-a dat drumul, zici că pleca Grecia acolo, zici că au intrat zilele în sac.

După care s-au închis granițele, au început să comenteze. Spune-le lor că tu ești dac liber, că nu există coronavirus, că îi rupe Dănuța pe genunchi. Vezi dacă te înțelegi cu ei.

Asta e, pățești. Cum s-a dus prietenul nostru. El își asumă, nu va comenta niciodată.”, a spus Mircea Badea, la Sinteza Zilei.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close