x close

Mircea Badea, după ce vloggerul celebru a fost reținut: Dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard

de Mircea Badea    |    10 Iun 2020   •   08:43
Mircea Badea, după ce vloggerul celebru a fost reținut:  Dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard Antena 3

Mircea Badea a avut o primă reacție după ce vlogger-ul Alexandru Bălan, cunoscut drept „Colo”, a fost reținut de polițiști.

Mă uit pe tot felul de știri care apar. Ați auzit de Colo? Are un canal de YouTube. Tocmai a fost reținut. Și va fi dus în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă. (...) Pe mine m-a luat de ochi asta cu a fost reținut. Deci a fost reținut pentru că a spus asta? (…) Deci, a fost reținut pentru asta? Mie mi se pare excesiv”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

„Ce a spus este o mizerie inimaginabilă! O mizerie!”, a intervenit Mihai Gâdea.

„Asta este de la sine înțeles. Îmi aduc aminte ce a spus domnul Traian Berbeceanu. A spus în felul următor despre mine acum un an: Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic. (…) În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește!

Eu, personal, nu am o problemă cu ce a scris Berbeceanu. Repet: îl aștept oricând. Și acum, dacă vine, în timpul emisiunii, măcar să-l filmăm în direct. Nu am nicio problemă. Nu mi-e frică absolut deloc. Nicio problemă. Dar mă gândesc, dacă tot o ardem pe statul de drept, să nu avem un dublu standard. Dacă vloggerul Colo a fost reținut și va fi dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru porcăria pe care a spus-o, păi hai să le punem în oglindă!”

Parteneri
Parteneri
sati