Antena 3 CNN Politică 120.000 euro anual pentru bilete de avion la Mediu. Nemirschi: Numărul de zboruri, mic pe lângă obligaţiile faţă de UE

120.000 euro anual pentru bilete de avion la Mediu. Nemirschi: Numărul de zboruri, mic pe lângă obligaţiile faţă de UE

120.000 euro anual pentru bilete de avion la Mediu. Nemirschi: Numărul de zboruri, mic pe lângă obligaţiile faţă de UE
Sursa foto: Nicolae Nemirschi
11 Aug 2009   •   12:23

Ministrul Mediului nu vede nici o problemă în cheltuirea pe timp de criză a 120.000 de euro anual pentru biletele de avion din bugetul ministerului. În opinia ministrului social-democrat, numărul mare de zboruri externe, evaluat de presă la peste 240 în acest an, este mic faţă de obligaţiile asumate de România în domeniul mediului după accederea în Uniunea European.

?Este o practică obişunuitp a ministerului. Licitaţii de aest gen au fost făcute şi în anii trecuţi, în 2005, 2006, 2007. V-aş invita la o conferinţă de presă la minister ca să înţelegeţi ce înseamnă aderarea României la UE în domeniul mediului. Avem foarte multe probleme de rezolvt şi prefer să încerc să le rezolv cât mai rapid la Bruxelles. Numărul acesta de zboruri este mic faţă de obligaţiile pe care le avem de onorat? a declarat marţi, Nemirschi, precizând că de obicei reprezentanţii ministerului pleacă dimineaţa şi se întorc seara cu avionul tocmai pentru a evita alte cheltuieli pentru cazare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close