Antena 3 CNN Politică 200 de milioane de la Educaţie pentru primăriile PDL? De unde a luat Ungureanu banii pentru primari

200 de milioane de la Educaţie pentru primăriile PDL? De unde a luat Ungureanu banii pentru primari

200 de milioane de la Educaţie pentru primăriile PDL? De unde a luat Ungureanu banii pentru primari
Sursa foto: foto: financialcrimeonline.com
16 Mai 2012   •   22:23

Primul ministru Victor Ponta a cerut Ministrului de Finanţe să verifice de unde a luat fostul guvern Ungureanu banii pe care i-a dat primăriilor PDL. Cererea premierului vine după ce Ministrul demisionar Ioan Mang a declarat că fostul Guvern ar fi luat 200 de milioane de lei din bugetul Ministerului Educatiei, pentru a-i da primarilor PDL.

Premierul Victor Ponta a anunţat că a cerut ministrului Finanţelor să îi prezinte o informare privind sursele din care Guvernul Ungureanu a preluat fonduri publice, bani transferaţi ulterior către primăriile PDL.
  
"Am cerut ministrului să ne spună de unde a luat Guvernul Ungureanu banii, de la Sănătate, Educaţie, Muncă, de unde?", a spus Ponta.
  
Ministrul demisionar al Educaţiei, Ioan Mang, a declarat, marţi, că fostul Guvern a transferat 200 milioane lei din bugetul Ministerului Educaţiei către Fondul de rezervă, banii fiind acordaţi ulterior primăriilor PDL.
   

×
Subiecte în articol: Ioan Mang Victor Ponta bani
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close