Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: Din 5 aprilie, vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19

Nicolae Ciucă: Din 5 aprilie, vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19

"De pe 5 aprilie vom deschide 15 noi centre de vaccinare, în interiorul cărora un flux va fi destinat pentru militari şi trei, pentru civili", a afirmat ministrul Nicolae Ciucă, joi seara.

Nicolae Ciucă: Din 5 aprilie, vor fi deschise 15 noi centre de vaccinare anti-COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    01 Apr 2021   •   23:14

Întrebat dacă a resimţit un conflict între Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Apărării Naţionale, respectiv ministrul Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, în contextul desfăşurării campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, Ciucă a răspuns: "Nu, nici pe departe".

"În tot ansamblul ăsta de activităţi nu am stat să urmărim partea de conflict personal. Şi nici nu cred că a fost un conflict personal. Cred că sunt amândoi suficient de tineri şi suficient de inteligenţi să poată să aibă un dialog profesional", a adăugat Ciucă, la TVR 1.

El a apreciat că "probabil la început lumea a văzut implicarea Armatei ca pe o chestiune care ar impune o anumită conduită, ceea ce nu este deloc adevărat".

"Conduita pe care noi am adus-o în tot acest ansamblu de măsuri a fost partea aceasta de rigoare, de seriozitate şi mai este ceva - Ministerul Apărării Naţionale dispune de instrumentele necesare logisticii medicale astfel încât să putem să acţionăm oriunde este necesar"

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close