Antena 3 CNN Politică A început goana după consilieri. Geoană, refuzat de Adriana Săftoiu

A început goana după consilieri. Geoană, refuzat de Adriana Săftoiu

A început goana după consilieri. Geoană, refuzat de Adriana Săftoiu
15 Feb 2008   •   10:32

După ce s-a retras din echipa de consilieri a preşedintelui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu s-a axat pe dezvoltarea propriei firme de consultanţă politică. Fiind foarte apreciată în acest domeniu, Săftoiu nu duce lipsă de oferte. Recent, chiar liderul PSD, Mircea Geoană, i-a solicitat serviciile, potrivit ziarului Cotidianul. Însă Adriana Săftoiu l-a refuzat, considerând probabil că încă nu poate lucra într-o tabără a adversarilor lui Traian Băsescu. Ea a declarat că, în acest moment, singurul om politic cu care lucrează este Irina Schrotter, care intenţionează să candideze la Primăria Iaşi.

Geoană a fost interesat şi de serviciile firmei lui Felix Tătaru, cel care a coordonat ultimele campanii electorale ale lui Băsescu şi ale PD. Se pare că nici de aici Geoană nu a primit un răspuns pozitiv. Aceste tatonări dovedesc faptul că a început goana politicienilor după o echipă de consilieri performantă, având în vedere că se apropie cu paşi repezi campania electorală. Iar infuzia de consilieri străini din ultimii ani, gen de acum celebrii Tal Silberstein si Arthur Finkelstein, nu a dat rezultatele scontate.

De altfel, apropierea campaniei electorale a dus deja la începerea primelor acţiuni de tipul "Guerrillei digitale", lansată acum câţiva ani de echipa lui Traian Băsescu. Astfel, pe internet a apărut un viral în care e ironizat actualul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban. Acesta este cel mai probabil candidatul PNL la Primăria Capitalei, iar adversarii săi politici se grăbesc să-i pună contre, folosindu-se de scandalul accidentului de circulaţie în care acesta a fost implicat. Despre Ludovic Orban, presa a scris în mai multe rânduri că ar fi consiliat de Adriana Săftoiu, dar cei doi nu au confirmat acest lucru.

ORBAN, ATACAT PE YOUTUBE



Antena3.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close