Antena 3 CNN Politică Adriana Săftoiu, nici prietenă, nici duşman cu Elena Udrea. Doar divergenţe de opinie

Adriana Săftoiu, nici prietenă, nici duşman cu Elena Udrea. Doar divergenţe de opinie

Adriana Săftoiu, nici prietenă, nici duşman cu Elena Udrea. Doar divergenţe de opinie
Sursa foto: Adriana Sãftoiu
04 Aug 2009   •   18:31

Nici prietenie, nici duşmănie, cam aşa şi-a descris marţi, la Antena 3, deputatul PNL Adriana Săftoiu relaţia cu actualul ministru al Turismului, Elena Udrea a cărei activitate o anchetează în cadrul noii comisii parlamentare create în acest scop la nivelul Camerei Deputaţilor. Parlamentarul PNL a ţinut încă o dată să repingă speculaţiile de presă referitoare la xeistenţa unor grave divergenţe între ea şi ministrul democrat-liberal.

?Nu am fost prietenă cu doamna Udrea, nici duşman cu doamna Udrea. Am avut divergenţe de opinie, dar nu numai cu doamna Udrea am fost în dezacord ci şi cu doamna Renate Weber şi diferenţe de opinii chiar şi cu domnul Pleşu. Nu eram acolo (la Cotroceni- n.r.) ca să iubim, nici să ne dăm la cap sau să ne comportăm ca nişte lingăi, ci să ne spunem punctul de vedere atunci când ni se cerea. Cel carea trăgea concluziile şi lua deciziile era domnul Traian Băsescu. De aici până la un conflict real între noi este cale lungă? a afirmat Săftoiu referindu-se la colaborarea sa cu Udrea pe vremea când erau ambele parte din cercul de consilieri ai actualului şef al statului.

Deputatul PNL a recunoscut că partidul i-a propus şefia comisiei de anchetă, dar a refuzat tocmai pentru a nu da apă la moară speculaţiilor că ar fi interesată să pună în practică o vendetă personală.

Tododată a respins scenariul plecării din staff-ul preşedintelui Băsescu ca urmare a unui diferend cu Udrea. ?Cum am plecat eu de la Cotroceni din cauza ei dacă doamna Udrea nu se mai afla la acea vreme la Cotroceni? Am plecat de la Cotroceni acum doi ani jumătate. Dacă aş fi avut ceva de împărţit aş fi aşteptat atâta timp, această minunată comisie ca sa plătesc nişte poliţe?? a arătat Săftoiu.

Cât priveşte situaţia ciudată a migrării Elenei Udrea de la PNL la PDL, în paralel cu părăsirea de către fostul consilier prezidenţial a rândurilor democrate pentru visul liberal, Săftoiu crede că este vorba de opţiunile fiecăruia, chiar dacă nu se poate pune problema unei coincidenţe.

?S-a întâmplat pur şi simplu. E vorba despre cum ne modificăm opţiunile. Coincidenţă, nu prea cred? a mai spus deputata PNL.

Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close