Antena 3 CNN Politică Al dracu', domn Mitică! Şi-a aranjat un transfer şmecheresc

Al dracu', domn Mitică! Şi-a aranjat un transfer şmecheresc

Al dracu', domn Mitică! Şi-a aranjat un transfer şmecheresc
08 Aug 2008   •   20:05

Şeful LPF, Mitică Dragomir, a fost luat la ţintă de Corneliu Vadim Tudor, după ce a dezertat din PRM. Tribunul i-a mulţumit ironic lui Dragomir pentru cã i-a bagat un cuţit pe la spate, când a hotărât să plece din partid. ?Al dracu, domn Mitică!?, exclamă Vadim, care numeşte plecarea lui Mitică de la PRM la PD-L, un transfer nereuşit.

"N-am sã-l atac, n-am sã-l fac nici lichea, nici şobolan, aşa cum îi numesc pe traseişti unele ziare şi posturi de televiziune", spune liderul PRM.

Vadim Tudor şi-a aminit că l-a cunoscut pe Mitică Dragomir în urmă cu douăzeci de ani, pe când se aflau într-o vizită pe Insula Afroditei.

"Sã-l fi vãzut pe Miticã, în slip, cum venea el, ţãran de la Scorniceşti, via Bãlceşti, înota ca un porc de mare", se amuză Vadim.

Tribunul a făcut şi un pariu. Mitică nu va intra în Parlament din partea PD-L.

"Simpatic întotdeauna, sã fiu bine înşeles. Nu te poţi supãra pe un om ca Miticã. Şi-a aranjat un transfer, şmecheresc ce-i drept, putea sã ne anunţe".

Şeful PRM i-a făcut şi urări fostului său coleg de partid. Evident, la fel de ironice.

?Îi doresc lui Dragomir succesuri tot mai multe, sănătate, să-i trăiască la nepoţii, să-şi sporască zecile sau poate sutele de miliarde de euro?, spune Vadim.

Intrarea lui Mitică Dragomir în PD-L nu e văzută cu ochi buni nici de unii democrat liberali. Şeful Cancelariei prezidenţiale, Cătălin Avramescu, a precizat că nu va lua parte la un proiect politic alături de Dragomir. Avramescu a explicat că înnoirea acestei clase nu se poate face cu oameni care nu au nimic de-a face cu politica civilizată.



Antena3

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close