Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, postare pe Facebook înainte de rezultate: "Mulțumesc tuturor femeilor! Îi aștept și pe domni..."

Gabriela Firea, postare pe Facebook înainte de rezultate: "Mulțumesc tuturor femeilor! Îi aștept și pe domni..."

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mulțumit, pe o rețea socială, tuturor femeilor din București care au ieșit astăzi la vot.

Gabriela Firea, postare pe Facebook înainte de rezultate: "Mulțumesc tuturor femeilor! Îi aștept și pe domni..."
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    27 Sep 2020   •   19:10

"Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!”, spune Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, pe Facebook. 

Gabriela Firea, după vot: "Tinerii nu vor câinii nimănui la Primărie"

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a declarat, duminică dimineaţa, că a votat la alegerile locale 2020 cu gândul la "toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, adulţii şi bunicii noştri". După vot nu a scăpat ocazia de a-şi ataca rivalul, printr-un mesaj dur pe reţelele sociale.

În campania electorală, cei doi rivali candidaţi la alegerile locale 2020, la fotoliul de primar al Capitalei, Gabriela Firea, primar general şi candidat al PSD respectiv Nicuşor Dan candidat independent susţinut de alianţa USR PLUS şi PNL şi-au adresat mesaje dure care continuă şi după votul de duminică dimineaţa.

La ieşirea din secţia de votare, Nicuşor Dan a declarat că a votat „cu sete” și i-a invitat pe bucureșteni la vot, ca să aleagă între „decență și superficialitate fudulă”.

Gabriela Firea: ”Tinerii și seniorii vor bunăstare, nu austeritate”

În paralel, după vot, Gabriela Firea a postat un mesaj la fel de dur, pe Facebook, punând accent pe ce vor tinerii şi seniorii bucureşteni.

“Ce zi superba! O zi in care tinerii NU vor CAINII nimanui la Primarie, politicieni marionetă, fără pic de competență și suflet pentru oameni. Tinerii și seniorii vor bunăstare, nu austeritate!

Toți oamenii vor investiții în spitale și NU închiderea lor, investiții în transport și NU scumpirea biletelor de călătorie, sprijin pentru femei, copii și bolnavi cronici. Frații interlopilor nu știu decât să-i servească pe interlopi și să urle și-n ultima clipă cu toata URA și SETEA DE BANI!!”, a încheiat Gabriela Firea mesajul pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close