Antena 3 CNN Politică Aliodor Manolea, presupusul "atacator energetic", într-o fotografie alături de Mircea Geoană (VIDEO)

Aliodor Manolea, presupusul "atacator energetic", într-o fotografie alături de Mircea Geoană (VIDEO)

Aliodor Manolea, presupusul "atacator energetic", într-o fotografie alături de Mircea Geoană (VIDEO)
19 Ian 2010   •   14:17

Aliodor Manolea, psihologul despre care se spune că s-ar fi ocupat de protecţia energetică a lui Traian Băsescu şi de presupusul atac energetic împotriva lui Mircea Geoană la confruntarea electorală, se pare că s-a aflat şi în preajma liderului PSD.

O fotografie făcută în 2007, în timpul campaniei pentru europarlamentare îl prezintă pe Manolea în delegaţia care îl însoţea pe Mircea Geoană. Aceasta a fost publicată de către jurnalistul Cristian Şuţu, pe blogul său, sutu.ro.

Aliodor Manolea - psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergetică şi programare neurolingvistică - l-a însoţit pe Traian Băsescu în timpul campaniei la dezbaterile electorale. El a fost alături de preşedinte şi la contruntarea finală, cu Mircea Geoană.



Sursă Foto: sutu.ro




Între timp, preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că nu crede în atacuri energetice sau în influenţe ezoterice. Acesta a precizat, marţi, că spusele sale referitoare la o persoană care nu avea ce să caute la confruntările din campania electorală au fost denaturate.

Totodată, liderul PSD este de părere că subiectul este lansat pentru a fi folosit în lupta internă pentru conducerea partidului.

MIRCEA GEOANĂ, DESPRE ATACURILE ENERGETICE


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close