Antena 3 CNN Politică Andreea Lambru, succesoarea lui Mihalache la Guvern, are 27 de ani şi a lucrat la cabinetul lui Stroe

Andreea Lambru, succesoarea lui Mihalache la Guvern, are 27 de ani şi a lucrat la cabinetul lui Stroe

Andreea Lambru, succesoarea lui Mihalache la Guvern, are 27 de ani şi a lucrat la cabinetul lui Stroe
Sursa foto: Foto: pnl.ro
de M.Z.    |    13 Noi 2012   •   11:41

Andreea Ioana Lambru, succesoarea lui Dan Mihalache în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului, are 27 de ani, este secretar general adjunct al PNL, a fost director de cabinet al lui Radu Stroe şi director comercial la Sucursala de Administrare şi Întreţinere a Fondului Imobiliar a RA-APPS.

Lambru a absolvit, în 2008, Universitatea Româno - Americană, Facultatea de Economie Generală.

În perioada 2006-2007, a fost referent la Administrarea domeniului public şi privat sector 4, Bucureşti, iar apoi, până în 2009, a fost project manager la Prospero, Bucureşti.

Din 2009 până în 2011 a fost director de cabinet al secretarului general al PNL, care la acea vreme era Radu Stroe, iar în mai 2011 a devenit secretar general adjunct al Partidului Naţional Liberal.

Potrivit declaraţiei de avere, Lambru are un autoturism Peugeot 207, iar în anul fiscal precedent a încasat 29.389 de lei de la PNL.

Sorin Dan Mihalache, secretar general adjunct al Guvernului, a fost demis de la Guvern, de către premierul Victor Ponta, a confirmat, marţi, prim-ministrul.

Potrivit unor surse, motivul demiterii lui Mihalache e legat de declaraţiile acestuia care a spus că, dacă parteneriatul cu SUA depinde de ANI, atunci "mai bine fără".

Totodată, Dan Mihalache a fost găsit incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI), care a constatat faptul că pe lângă funcţia din cadrul Executivului, acesta a fost şi administrator la o societate, ceea ce contravine Legii privind demnităţile publice.

Preşedintele Traian Băsescu solicita, luni seară, remanierea a patru parlamentari, inclusiv a lui Mihalache.


×
Subiecte în articol: Dan Mihalache
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close