Antena 3 CNN Politică Antonescu: Am acordul de disponibilitate a unei persoane pentru postul de premier tehnocrat

Antonescu: Am acordul de disponibilitate a unei persoane pentru postul de premier tehnocrat

Antonescu: Am acordul de disponibilitate a unei persoane pentru postul de premier tehnocrat
Sursa foto: Crin Antonescu
05 Oct 2009   •   14:39

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat luni că are deja în minte un nume pentru funcţia de premier tehnocrat , dar şi acordul de principiu al acestuia. Liderul liberal l-a caracterizat drept un "om cu autoritate şi competenţă" capabil să conducă un guvern de tehnocraţi, însă a precizat că nu poate face public numele lui, în acest moment.

"Nu vă pot spune acum (..). Dar am în minte foarte clar o persoană, un om cu autoritate şi competenţă şi am acordul de disponbilitate al acestuia", a declarat Antonescu, după Biroul Politic Central al partidului.

În prezent, Antonescu aşteaptă consultările de astăzi cu PSD şi UDMR pe marginea textului moţiunii de cenzură la care juriştii partidului său au lucrat de câteva zile. Liderul PNL a anunţat că
aşteaptă semnături de susţinere de la toate partidele parlamentare pentru a debnarca cabinetul Boc 2 şi a se institui un guvern de tehnocraţi, în vreme ce preşedintele PSD Mircea Geoană a declrata la rândul său că susţine o moţiune de cenzură şi că vrea consultări politice pentru un nou guvern.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close